Bitcoin kopen

Waar kan ik CFDs bitcoin kopen en verkopen?

In Nederland zijn er diverse manieren om bitcoins te kopen en verkopen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te handelen in bitcoins via een CFD-platform zoals Plus500. Maar dit komt niet zonder risico’s en het kost erg veel tijd.  Gelukkig kun je in Nederland gemakkelijk bitcoin kopen en verkopen met IDEAL. Er zijn diverse partijen die het kopen en verkopen van bitcoins mogelijk maken. Je betaalt hier vaak iets meer dan op een handels platform maar het gemak en de snelheid van deze aankoop is vele male groter. Wil je bitcoin kopen of verkopen bij een betrouwbare partij in Nederland? Dan kun je gebruik maken van de service van Bitonic. Hier kun je snel en gemakkelijk bitcoin kopen of verkopen.

Direct bitcoin kopen of verkopen?

Wanneer je goed hebt nagedacht over je aankoop en je er zeker van bent dat je bitcoins wilt kopen of verkopen kun je via de widget aan de rechter kant direct bitcoins kopen of verkopen via Bitonic. Vul het bedrag in aan euro’s dat je wilt besteden of kies het aantal bitcoins dat je wilt kopen. Wanneer je de betaling gaat uitvoeren wordt de koers op dat moment vast gesteld en vastgezet. Vervolgens kun je de betaling uitvoeren en wordt het bedrag aan je bitcoin wallet toegevoegd.

Bitcoinadres

Wanneer je bitcoin gaat kopen of verkopen via Bitonic zal je na het invoeren van de hoeveelheid je bitcoinadres moeten invoeren. Wanneer je dit nog niet hebt zal je eerst een bitcoin wallet moeten aanmaken. Dit kun je doen bij Blockchain.com of Bitcoin.com. Heb je nu een bitcoinadres? Dan kun je deze invullen en de betaling starten.

Bitcoin betaling

Wanneer je bitcoins gaat kopen of verkopen raden wij altijd aan om de voorwaarden te lezen. De meeste zullen dit niet doen omdat dit veel tijd kost. De belangrijkste dingen om te weten hebben wij hieronder voor je op een rij gezet.

  • Na betaling kun je de bestelling niet meer annuleren, wel kun je er altijd voor kiezen om je bitcoins weer te verkopen.
  • Zorg er altijd voor dat je het bitcoinadres uit je eigen wallet kopieert zodat je bitcoins in de juiste wallet komen te staan.
  • Zorg ervoor dat je een goede en betrouwbare wallet gebruikt en dat je geen virussen hebt op het apparaat dat je hiervoor gebruikt.

Risico waarschuwing “76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.”
Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909).