Bitcoin verkopen

Waar kan ik bitcoin verkopen?

Wil je bitcoin verkopen? Dan moet je natuurlijk bitcoin bezitten. Wanneer je bitcoin bezit en je wilt deze verkopen dan kun je dit doen via een betrouwbare partij zoals Bitonic. Via de widget aan de rechterzijde kun je aangeven hoeveel bitcoin je wilt verkopen en waar deze uitbetaald moeten worden. De betaling werkt erg gemakkelijk en je hoeft enkel maar een aantal simpele stappen te doorlopen. Wanneer je bitcoin gaat verkopen moet je een retour adres invullen voor als de betaling mislukt. Zo kunnen de bitcoins altijd worden terug gestort op jouw bitcoin adres.

Bitcoin verhandelen

Je kunt er ook voor kiezen om bitcoin te verhandelen via een CDF broker zoals Plus500. Hier kun je gemakkelijk bitcoins verhandelen. Je kunt hier bitcoins kopen en wanneer de koersen zijn gestegen er voor kiezen om ze hier weer te verkopen. Wanneer je er voor kiest om bitcoins te kopen via Plus500 kun je ze alleen hier weer verkopen.

Risico waarschuwing “76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.”
Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909).