Hoe koop je Bitcoin?

Bitcoin

Ben je van Bitcoins te kopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij leggen je uit waar je Bitcoin kunt kopen, hoe je het koopt en wat het juiste moment is om te kopen. De wereld van crypto’s is nog vrij nieuw en in combinatie met het technische verhaal achter bijvoorbeeld Bitcoin is het logisch dan nog niet iedereen bekend is met het aanschaffen van Bitcoins. Daarbij zijn er ook onwijs veel opties, maar hoe weet je nu welke partij betrouwbaar is en waar je de beste prijs ontvangt? We gaan het uitleggen. Lees je mee?

Wat is Bitcoin?

Laten we beginnen bij het begin, want wat is zo’n Bitcoin nu eigenlijk? Bitcoin is één van de inmiddels vele digitale munten, maar wist je dat Bitcoin de eerste digitale munt is? In 2008 is Bitcoin namelijk ontstaan en sinds dien is de Bitcoin koers gestegen naar ongekende hoogtes. Bitcoin is dus een digitale munt. Het verschil met de valuta hoe we die nu kennen, is dat cryptovaluta’s decentraal zijn. Dit houdt in dat er geen derde partij bij komt kijken, zoals bijvoorbeeld banken of landen. Het is een nieuwe vorm van betalen en nog in de babyschoenen, maar wie weet wat de toekomst ons gaat brengen! Op steeds meer plekken en landen kun je namelijk zelfs al met Bitcoin betalen!

Waar koop je Bitcoin?

Maar dan nu de vraag, waar koop je Bitcoin? Een Bitcoin is een digitale munt, je kunt het dus simpelweg niet kopen bij een fysieke winkel of wat dan ook. Bitcoins koop je bij een online broker of exchange. Er zijn onwijs veel van dit soort exchanges, waardoor je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien. Wil je verschillende exchanges en crypto’s vergelijken? Neem dan eens een kijkje op de website van Descrpyted. Zij vergelijken de beste en betrouwbaarste brokers op basis van prijs en betrouwbaarheid. Zo kun jij veilig investeren in Bitcoin!

Bitcoin kopen?

Nu je weet waar je Bitcoin kunt kopen is het tijd om aan de slag te gaan met het investeren in Bitcoin. Vergelijk de beste brokers en krijg het meeste waar voor je geld. Stel voor jezelf wel een grens in en investeer nooit meer dan je kunt verliezen!